Tjänster

Bild Läs mer om vår tjänst Webbdesign och webbutveckling

Webbdesign & Webbutveckling

Att skapa en webbplats handlar inte bara om ett snyggt yttre. Funktionalitet och innehåll är två av de bitar vi först ser över. I nästa steg gäller det att få fram en fungerande struktur och ett utseende som gestaltar företagets profil. Vi har den erfarenhet som behövs och kan leverera kompletta webbplatser efter kundens behov.

Läs mer om webbdesign och webbutveckling >>

Bild Läs mer om vår tjänst Grafisk profil och logotyp

Grafisk profil & Logotyp

I samband med att vi skapar en webbplats åt ett företag eller organisation gör vi ofta om deras grafiska profil. En grafisk profil kan ses som ett paket med visuella delar till ett företag. En grafisk profil innehåller ofta en logotyp, färger, typsnitt och liknande som ska gestalta företaget.

Läs mer om grafisk profil och logotyp >>

Bild Läs mer om vår tjänst Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Till varje webbplats vi skapar finns det någon form av sökmotoroptimering med. Detta på grund utav att vi alltid arbetar efter dagens webstandarder vilket skapar en sökmotorvänlig kod. Vi strävar också efter att skapa användarvänliga webbplatser vilket genererar till bättre resultat hos till exempel Google.

Läs mer om sökmotoroptimering >>

Bild Läs mer om vår tjänst Trycksaker & grafisk formgivning

Trycksaker &
grafisk formgivning

I samband med webbprojekt tar vi ofta fram olika typer av trycksaker. Det kan vara allt från visitkort och broschyrer till stora affischer och förpackningar. När vi tillsammans med våra kunder gjort en webbplats och skapat en ny grafisk profil finns det ofta önskemål att uppdatera t ex visitkorten och liknande material.

Läs mer om trycksaker och grafisk formgivning >>

Bild Läs mer om vår tjänst Social media och internetmarknadsföring

Social media & internetmarknadsföring

Vi människor har konverserat med varandra så länge vi har funnits. Om vi inte hade kunnat konversera hade vi inte heller befunnit oss där vi är idag. Vi på 2 Creative är väl insatta i många av dagens sociala medier. Vi använder oss av bland annat Facebook, Twitter, LinedIn och Flickr. Genom dessa medier kan vi hjälpa er att marknadsföra era tjänster och produkter.

Läs mer om social media och internetmarknadsföring >>

Bild Läs mer om vår tjänst WordPress

WordPress

WordPress är ett CMS-verktyg (publiceringsverktyg) som låter användaren själv uppdatera sin webbplats. Det råder inga tvivel om att vi på 2 Creative Studio älskar WordPress och dess möjligheter. Vi utvecklar alltid en design från grunden för att sedan implementera den i WordPress. Därför kan vi skräddarsy er webbplats efter era behov.

Läs mer om WordPress >>